Tweedehands trouwjurk verkopen

Tweedehands trouwjurk verkopen? Heb je een trouwjurk / bruidsjurk hangen op zolder en wil je deze graag verkopen? Bij ons is het mogelijk om je trouwjurk te verkopen aan een nieuwe bruid.

Bruidsjurk / Trouwjurk verkopen

Als je hebt besloten om je trouwjurk te verkopen, dan kun je contact met ons opnemen via het verkoopformulier. Het is belangrijk om de bon van de jurk in te sturen om de nieuwwaarde te controleren en de verkoopwaarde te bepalen. We rekenen een bedrag voor het inbrengen je trouwjurk en bewaren deze veilig in onze showroom. Ook wordt je trouwjurk op onze website geplaatst.

Via onze website komen dagelijks veel geïnteresseerde toekomstige bruiden voor een tweedehands trouwjurk.

Trouwjurk verkopen / KopenVooraf bepalen we samen de verkoopwaarde van de tweedehands jurk. Als voorbeeld een jurk met een nieuwwaarde van € 1.500,- zou een verkoopwaarde van € 1000,- kunnen krijgen. De jurk mag een jaar in onze showroom hangen voor de eenmalige inbreng. Als de jurk in dat jaar verkocht wordt dan ontvang je een vooraf besproken percentage van de verkoopwaarde.

Blijft de jurk na een jaar hangen, dan kun je ervoor kiezen om de jurk terug te nemen of een nieuwe termijn van een jaar af te spreken. Hiervoor gelden dezelfde inbreng kosten.

Wij nemen alleen jurken aan met een minimale nieuwwaarde van € 599,- inclusief btw en een maximale nieuwwaarde van € 5.000,- inclusief btw. De merken die we in onze showroom opnemen zijn o.a. Tres Chic, Brinkman Bruidsmode, Pronovias, Pure Class en meer.

Heb jij een trouwjurk en wil je die graag verkopen? Vul het onderstaande formulier in.

Verkoopformulier trouwjurk

[contact-form-7 id=”64″ title=”Verkoopformulier”]